ז׳בוטינסקי 5, בית אבגד, קומה 13, רמת גן א׳–ה׳ 09:00–19:00
יוכי1 באוגוסט 2020 · בתים משותפים תשובה אחת

אחרי מספר פניות לוועד הבית לעיון ספרי החשבונות לשנת 2019, וועד הבית קיבל את דרישתי. אני נתתי דרישה מסודרת מה אני מבקשת שתביא בקלסר(ספר קופה מזומן/ששיקים דפי בנק מ1.1.19 ועד היום וצילום פירעון השיקים, קלסר מאזן וכוי.

קבענו אני ווהוועד לעיון ספרי החשבונות. ליפני כמה ימים הוציעה הודעה אם אני מגיעה לפגישה תגובתי כן. אחרי כמה דקות הוציא וועד הבית הודעה על אספה באחד מהנושאים עיון סיפרי החשבונות 2019.

שאלתי : כמה זמן ניתן זכות לעיון ספרי החשבונות, דבר שני האספה בחצר הבנין עקב מגבלות הקורונה, איך אני יכולה לעיין בספרי החשבונות כאשר 30 איש מולי לא יהיה לי את האפשרות והריכוז לעיון . מה אני צרכה לעשות?

תשובה אחת

1. עו״ד שחר ארביב · צוות המשרד

ראשית ולפי המתואר הרי שהאסיפה אינה עומדת בכללי הקורנה ומשכך לא ניתן לקיימה באופן המוצע.

שנית, זכות העיון בספרים אינה קשורה לאסיפה כללית ואת רשאית לעיין בעצמך ולבד ללא כל דיירים נוספים בספרי החשבונות.

הוספת תגובה

התגובה תפורסם לאחר אישור. אין לכלול פרטים מזהים.

המענה הניתן בפורום זה הוא מידע כללי וראשוני בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי פרטני. אין בפנייה לפורום או במענה הניתן בו כדי ליצור יחסי עורך דין–לקוח. כל מקרה נבחן לגופו ובהתאם למלוא נסיבותיו ומסמכיו. אין לכלול בפנייה פרטים מזהים או מידע חסוי.

יש לכם שאלה משלכם?

אפשר לשאול שאלה נוספת בפורום בתים משותפים. עורך דין מהמשרד ישיב בפורום ובדוא״ל.

שאלו שאלה
התקשרו